پکیج تزریق پلی الکترولیت برای انعقاد و لخته سازی لجن تولیدی تصفیه خانه ها استفاده می شود. به طول مثال از پکیج تزریق پلی الکترولیت گروه تخصصی تولیدی آب سازه می توان به عنوان یک محصول پرکاربرد در کنار فیلتر پرس برای منعقد کردن و متراکم کردن لجن تصفیه خانه استفاده نمود. شرکت آب سازه بزرگترین تولید کننده پلی الکترولیت کاتیونی و آنیونی می باشد. دستگاه تزریق پلی الکترولیت در تصفیه خانه صنعتی و بهداشتی، به عنوان یکی از محصولات جانبی می باشد. پکیج تزریق پلی الکترولیت یک محصول تخصصی مستقل، قابل طراحی و تولید در کارگاه آب سازه می باشد.
طراحی و ساخت پکیج پلی الکترولیت
نمونه های تولید شده پکیج تزریق پلی الکترولیت آب سازه در شهرهای مختلف کشور خصوصا در کرمان و در صنعت مس، در حال بهره برداری و قابل بازدید می باشد. کلیه مراحل طراحی پکیج تزریق پلی الکترولیت در بخش های فرایندی و فیزیکی مجزا قابل اجرا و تولید می باشد. در هر مرحله برای تولید پکیج تزریق پلی الکترولیت از برندهای مختلف موجود در بازار نظیر برندهای معتبر اروپای غربی یا مشابه آن میتوان استفاده نمود.
آب سازه به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان تخصصی در صنعت آب و فاضلاب، توانایی طراحی پکیج پلی الکترولیت متناسب با شرایط فنی و شرایط فنی پروژه و متعاقب آن، توانایی ساخت انواع پکیج تزریق پلی الکترولیت متناسب با طراحی تایید شده، دارا می باشد. از آنجایی که این محصول یک محصول کاملا تخصصی می باشد، تولید و طراحی آن می بایست به صورت حرفه ای زیر نظر مهندسین مکانیک و فرایند در زمینه تصفیه لجن و تصفیه فاضلاب صورت گیرد. به علت تجربه بالای گروه تخصصی آب سازه در این زمینه، می تواند به عنوان مشاور و تولید کننده در هر مرحله در کنار کارفرمایان محترم و صاحبان کسب و کار و صنعت قرار گیرد. برای دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان تیم متخصص آب سازه تماس فرمایید.
بیشتر بخوانید: کاربرد آب شیرین کن صنعتی در تصفیه آب
کاربردهای دستگاه تزریق پلی الکترولیت
به طور قطع، پکیج تزریق پلی الکترولیت یکی از تجهیزات پرکاربرد در تصفیه آب و فاضلاب میباشد. به طور خلاصه، جهت حذف ناخالصیهای معلق و ذرات کلوئیدی موجود در آب و فاضلاب از فرآیند انعقاد و لخته سازی استفاده می شود. لازمه فرایند لخته سازی، افزودن پلیمرهای منعقد کننده و کمک منعقد کننده جهت خنثی سازی بار ذرات معلق و کلوئیدی و تشکیل لخته های بزرگتر و سنگین تر میباشد.
پکیج تزریق پلی الکترولیت شرکت آب سازه در فرآیند انعقاد و لخته سازی ذرات جامد معلق و ذرات کلوئیدی به دلیل آماده سازی محلول پلی الکترولیت در کمترین زمان ممکن و همچنین تزریق محلول پلی الکترولیت به میزان مورد نیاز با توجه به نوع و مقدار آلاینده های موجود در آب و فاضلاب، مورد استفاده قرار میگیرد. شرکت فنی و مهندسی آب سازه طراحی و تولید پکیج های تزریق پلی الکترولیت توسط مهندسین حرفهای و مجرب مطابق با استانداردهای بین المللی را در مجموعه فعالیتهای خود قرار داده است. در ادامه به توضیحاتی مربوط به خواص پلی الکترولیت و اجزای پکیج تزریق پلی الکترولیت میپردازیم.
فلوکولانت در پکیج تزریق پلی الکترولیت (انعقاد و لخته سازی)
فلوکولانت یا انعقاد و لخته سازي از جمله واحدهاي عملیاتی و فرآیندي مهم در تصفیه آب و فاضلابهاي بهداشتی و صنعتی محسوب میشود. در فرآیند انعقاد و لخته سازی با به کارگیری موادی تحت عنوان منعقدکننده های پلی الکترولیت (منعقدکننده های پلیمری) میتوان بازده جداسازی ذرات کلوئیدی موجود در محلولهای سوسپانسیونی را از طریق افزایش اندازه، دانسیته و بار جاذب ذرات افزایش داد.
جهت استفاده از منعقدکننده پلی الکترولیت در فرآیند انعقاد و لخته سازی در سیستمهای تصفیه آب و فاضلاب صنایع مختلف از پکیج تزریق محلول پلی الکترولیت استفاده میشود. پکیج تزریق پلی الکترولیت به منظور آماده سازی و تزریق محلول پلی الکترولیت به سیستمهای پیش تصفیه و تصفیه آب و فاضلاب و در صنایع مختلف از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، پالایشگاه، نیروگاه و آب و فاضلاب استفاده می گردند.
پس از تزریق محلول پلی الکترولیت و ترکیب پلی آکریل آمید با آب و یا فاضلاب، گروههای آمید فعال زنجیره پلیمری روی سطح مواد معلق یا سطح ذرات کلوئیدها قرار میگیرند و با خنثی نمودن بار ذرات معلق و کلوئیدی و کاهش پتانسیل زتا (عامل اصلی دافعه بین ذرات) و ایجاد شرایط برای عمل کردن نیروی واندوالسی، موجب چسبیدن ذرات به یکدیگر میشوند که در ابتدا لخته های کوچک و سپس فلاکهای بزرگتری تشکیل میشود.
بیشتر بخوانید : نکاتی که قبل از خرید پکیج تصفیه فاضلاب باید بدانید!
قسمتهای اصلی پکیج تزریق پلی الکترولیت
پکیج تزریق پلی الکترولیت شرکت آب سازه معمولاً از چهار بخش اصلی به شرح ذیل تشکیل میگردد:
- مخزن افزودن پلی الکترولیت (فیدر Feeder)
- مخازن مورد نیاز جهت اختلاط پلی الکترولیت به همراه میکسرهای مورد
- مخزن مورد نیاز جهت نگهداری و تزریق محلول پلی الکترولیت آماده شده
- پمپهای تزریق پلی الکترولیت (پمپ دیافراگمی یا پمپ پنوماتیکی، دوزینگ پمپهای رایج جهت تزریق محلول پلی الکترولیت در این سیستم میباشند)
- تابلو برق و PLC (جهت اتوماسیون و کنترل پکیج تزریق پلی الکترولیت)
بیشتر بخوانید: کاربرد پلی الکترولیت در تصفیه فاضلاب
کاربردهای پکیج تزریق پلی الکترولیت شرکت آب سازه
- افزودن منعقدکننده در فرآیند زلال سازی آب خام برای تولید آب آشامیدنی و صنعتی
- انعقاد جامدات معلق و ذرات کلوئیدی در فرآیندهای تصفیه آب و فرآیندهای شکر و تغلیظ مایعات
- حذف مواد معلق در سیستمهای تصفیه پسابهای صنعتی و بهداشتی
- تصفیه آب ورودی در سیستمهای تهویه و خنک کننده و گرمایشی
- جداسازی جامدات، ذرات کلوئیدی، روغن و گریس و اکسیدهای نامحلول موجود در پسابهای صنایع فولاد
- حذف رنگ، مواد جامد معلق و کلوئیدها در فرآیند تصفیه فاضلاب پالایشگاهها و صنایع پتروشیمی
پلی الکترولیت چیست؟
پلی الکترولیت (polyelectrolyte) ترکیباتی پلیمری با وزن ملکولی بالا بر پایه پلی آکریل آمید، محلول در آب هستند. این مواد بعنوان منعقد کننده، جهت افزایش سرعت تهنشینی مواد جامد معلق و ذرات کلوئیدی و رنگ بری در فرآیندهای تصفیه و تولید مایعات بکار برده میشوند. پلی الکترولیت ها بعنوان منعقد کننده و کمک منعقدکننده در تصفیه آب و فاضلاب به کار برده میشوند.
انواع پلی الکترولیت و خواص آنها
- پلی الکترولیت کاتیونی
- پلی الکترولیت آنیونی
از جمله خواص پلی الکترولیتها میتوان به موارد ذیل اشاره نمود:
- تبدیل لخته های کوچک به لختههای درشت و سنگین
- افزایش سرعت عمل ته نشینی و کاهش حجم لجن تشکیل شده
- کاهش مقدار مصرف ماده منعقد کننده با گسترش بهینه محدوده PH
تفاوت پلی الکترولیت کاتیونی و آنیونی
کاتیون یا آنیون متصل به پیکره شیمیایی پلی آکریل آمید تعیین کننده نوع بار فعال پلیمر میباشد که این مواد براساس اینکه نوع یونیزه شده آنها در آب چه نوع باری را حمل میکند به سه گونه، بارهای مثبت(cationic)، بار منفی(anionic) و بدون بار(non-ionic) تقسیم میشوند.
چرا باید از منعقد کننده های پلی الکترولیت برای تصفیه آب استفاده کنیم؟
همانطور که میدانید، فرآیندهاي متداول تصفیه آب شامل آشغالگیري، انعقاد، لخته سازي، ته نشینی، زلال سازي و گندزدایی می باشد. یکی از گامهای نخست در یک فرایند تصفیه آب، افزودن مواد شیمیایی برای کمک به حذف ذرات معلق و کلوئیدی موجود در آب است.
منعقدکننده های پلی الکترولیت، پلیمرهای آلی خطی یا دارای زنجیره شاخه دار هستند که در محلول، یونهای کمپلکس تشکیل میدهند. پلی الکترولیتها دارای وزن مولکولی متوسط بوده و کاملا در آب محلول هستند. این مواد به چهار گروه کاتیونی، آنیونی، غیر یونی و پلیمرهای طبیعی دسته بندی میشوند.
منعقدکننده های پلی الکترولیت به اشکال مختلف از جمله پودر خشک، گرانول، محلولهای آبی، ژلهای آبی، امولسیونهای هیدروکربنی تولید میشوند و از آنها در صنایع مختلف از جمله آب و فاضلاب، قند، فرآوری مواد معدنی، نفت، کاغذسازی، نساجی، داروسازی، بهداشتی و … استفاده میشود. از مهمترین کشورهای تولیدکننده منعقدکننده های پلی الکترولیت در جهان میتوان به آمریکا، ژاپن، فرانسه، انگلیس، فنلاند، آلمان، چین و کره اشاره نمود.
2 پاسخ
سلام
یک سوالی داشتم
هر یک گرم باید تو چند لیتر آب ریخته بشه؟
با سلام
با توجه به نوع پساب و فاضلاب که دارید، ممکن است این میزان متفاوت باشد.
برای دریافت مشاوره در ارتباط با قیمت و خرید این محصول لطفا مشخصات محصول مد نظر را به شماره واتساپ 09196576008 ارسال بفرمایید. در اسرع وقت کارشناسان ما با شما تماس می گیرند.