پکیج تزریق مواد شیمیایی به منظور تزریق محلول شیمیایی جامد یا مایع در یک مخزن یا لوله تحت فشار مورد استفاده قرار میگیرد. مهمترین بخش های یک دستگاه تزریق مواد شیمیایی شامل مجموعه ای از تجهیزات از جمله پمپ تزریق، میکسر مواد شیمیایی، مخزن تهیه محلول، مخزن تزریق محلول، تابلو برق، ابزار دقیق و غیره می باشد. هدف از طراحی و ساخت پکیج تزریق مواد شیمیایی، تزریق ماده شیمیایی برای کاربردهای تصفیه آب و فاضلاب، برای برج خنک کننده و دیگ بخار و … می باشد. در ادامه انواع سیستم تزریق مواد شیمیایی آورده شده است و عملکرد هر کدام توضیح داده شده است. با ما همراه باشید.
پکیج تزریق مواد شیمیایی چیست؟
پکیج تزریق مواد شیمیایی شامل یک پمپ تزریق، مخزن و لوله و اتصالات به همراه سیستم کنترل می باشد. ماده شیمایی مد نظر اعم از کلر، آنتی اسکالانت پلی الکترولیت و بایوساید درون یک مخزن نگهداری می شود. با توجه به غلظت مورد نیاز تزریق که توسط مهندسین محاسبه شده است این ماده شیمیایی با آب یا سیالی دیگر رقیق می شود. سپس دوز محاسبه شده توسط پمپ تزریق و لوله تزریق به درون سیال مورد نظر تزریق می شود.
پکیج های تزریق، مواد شمیایی را جهت مصارف گوناگون در دوزهای متفاوت و در فشار های مختلف در خطوط لوله، مخازن تحت فشار و غیره وارد می کند. در مصارف مختلف از قبیل تصفیه آب و فاضلاب، کارخانجات صنعتی و پالایشگاه ها، افزودن مواد شیمیایی متعدد به منظور رسوب زدایی، ضدعفونی، جداسازی ذرات معلق و لخته سازی آنها از آب و سایر سیالات یکی از ضروری ترین کارها می باشد.
پکیج تهیه و تزریق مواد شیمیایی به مجموعه ای از چند مخزن، میکسر و دوزینگ پمپ و اتصالات گفته میشود. در این پکیج مواد شیمیایی مورد نظر را برای تزریق به سیال مورد نظر آماده نموده و به آن می افزاید. هدف از تولید پکیج تزریق بدین صورت می باشد که تمام مراحل انجام این کار به صورت اتوماتیک و بدون دخالت اپراتور انجام پذیرد. در نتیجه میزان مواد افزوده شده کاملا دقیق تعیین و تزریق می گردد.
طرز کار پکیج تزریق مواد شیمیایی
روند کار پکیج تزریق مواد شیمیایی در حالت کلی به دو بخش تقسیم می گردد که شامل تهیه و آماده سازی محلول و تزریق آن می باشد. در مرحله تهیه و آماده سازی مواد شیمیایی ابتدا پودر یا مایع مورد نظر وارد مخزنی می گردد که در آن میکسر با دور قابل تنظیم قرار دارد.
مواد مورد نظر با آب مخلوط شده و وارد مرحله تزریق می شود. برای تزریق این محلول، دوزینگ پمپ در نظر گرفته شده است که می تواند محلول به دست آمده را به مقدار مشخص به مخزن بعدی تزریق کند. یکی از مهم ترین تفاوت هایی که در طراحی پکیج تزریق مواد شیمیایی وجود دارد، نحوه تنظیم دوز پمپ تزریق می باشد که در برخی دستی و در برخی کاملا اتوماتیک قابل تنظیم است.
اجزای پکیج تزریق مواد شیمیایی
پکیج تزریق مواد شیمیایی، شامل سیستم دوزینگ پمپ، مخزن ذخیره سازی مواد شیمیایی، اتصالات و شاسی، میکسر، تابلو برق، سیستم های کنترلی و … می باشد. یا استفاده از سیستم تزریق می توان مقدار تزریق مواد شیمیایی را معین و تنظیم کرد.
- دوزینگ پمپ
- مخزن آماده سازی
- ابزار دقیق و تابلو برق
- همزن یا میکسر
- اتصالات
- شاسی استقرار مخازن
دوزینگ پمپ تزریق مواد شیمیایی
دوزینگ پمپ تزریق مواد شیمیایی وظیفه تزریق مواد شیمیایی با ظرفیت و فشار مشخص را بر عهده دارد. با توجه به اینکه پمپ تزریق در تماس با مواد شیمیایی می باشد، در نتیجه باید در برابر خوردگی کاملا عایق و مقاوم باشد. به همین خاطر، قطعات و بخش های مختلف آن از قبیل واشر و شیر مکش و همچنین هد پمپ که به WET معروف می باشد را از متریال های مقاوم از قبیل پی وی سی، پلی پروپلین، PVDF و استیل استنلس و PTFF می سازند. استفاده از این متریال ها در طراحی و ساخت پمپ تزریق مواد شیمیایی باعث می شود تا مواد اسیدی و بازی و واکنش های شیمیایی صورت گرفته با آنها باعث خوردگی و پوسیدگی و خرابی در قطعات مختلف پمپ نشود.
دوزینگ پمپ تزریق به صورت دستی و اتوماتیک قابل تنظیم می باشد و موتور آن با کمک انرژی برق، الکترومغناطیس و پنوامتیک (بادی) و هیدورلیک عمل می کند. نگهداری و تعمیر این بخش از دستگاه تزریق مواد شیمیایی از بالاترین اهمیت برخوردار است و اختلال در روند کار آن و عدم تزریق مواد به اندازه مورد نیاز عواقب زیادی را به همراه دارد. جنس و نوع پمپ جزو عوامل تاثیرگذار بر قیمت پمپ تزریق مواد شیمیایی می باشند.
انواع دوزینگ پمپ های پکیج تزریق مواد شیمیایی
- پمپ تزریق پلانجری (Plunger metering pumps)
- پمپ تزریق تیوبی یا لوله ای (Peristaltic pumps)
- پمپ تزریق دیافراگمی مکانیکی (mechanically deflected diaphragm)
- پمپ تزريق دیافراگمی هیدرولیک (hydraulically deflected diaphragm)
هر یک از پمپهای فوق برای کاربردهای متفاوت طراحی و ساخته می شوند. به عنوان مثال پمپهای تیوبی برای کار در فشارهای پایین و پمپهای پلانجری برای تزریق مواد شیمیایی در فشارهای بالا کاربرد دارند. نیروی محرکه پمپ نیز با توجه به شرایط کارکرد امکان تغییر دارد. پمپهای تزریق با سه نیرو محرکه مختلف سلنویید، موتور الکتریکی و بادی تولید می شوند.
پمپهای دیافراگمی که از پرکاربردترین پمپهای تزریق در صنعت به شمار می روند، در دو نوع مکانیکی و هیدرولیکی طراحی و ساخته می شوند. در طراحی مکانیکی، دیافراگم پمپ که وظیفه مکش و پمپاژ سیال را به عهده دارد، توسط نیروی مکانیکی و به صورت پالسی حرکت رفت و برگشتی انجام می دهد. در پمپهای هیدرولیکی نیز روغن حرکت رفت و برگشتی پیستون را به دیافراگم منتقل می کند.
مخزن پکیج تزریق مواد شیمیایی
مخزن پکیج تزریق مواد شیمیایی وظیفه نگهداری و آماده سازی ماده شیمیایی مورد نظر را بر عهده دارد. این مخزن شامل لوله های ورودی به منظور ورود آب برای رقیق سازی ماده شیمیایی و لوله خروجی برای تزریق ماده رقیق شده به درون سیال است. این مخزن به شکل عمودی و افقی با توجه به محدودیت فضا، از جنس های مختلف و در ابعاد مختلف ساخته می شود.
مخزن سیستم تزریق یکی از بخش های مهم آن به شمار می رود. این مخازن وظیفه نگه داشتن و آماده سازی مواد شیمیایی را بر عهده دارد. همچنین تزریق مواد شیمیایی به درون سیال مورد نظر از درون این مخزن ها صورت می پذیرد. طراحی مخزن پکیج می تواند بر اساس نوع ماده شیمایی و حجم آن و همچنین فضای در دسترس به شکل های مختلف انجام شود.
ابزار دقیق و تابلو برق پکیج تزریق
به منظور کنترل و تنظیم دوز و فشار پکیج تزریق مواد شیمیایی و ارسال فرمان قطع و وصل به دوزینگ پمپ و میکسر از تابلو کنترل که ممکن است بصورت دستی و یا تمام اتوماتیک باشد استفاده می شود. در مدل اتوماتیک می بایست از دوزینگ پمپ ها با قابلیت اتصال به آنالایزر و پراب استفاده کرد.
همزن یا میکسر پکیج تزریق مواد شیمیایی
جهت تنظیم دوز مواد شیمیایی تزریقی می بایست مواد ابتدا کاملا در آب و یا سیال مورد نظر به صورت یکنواخت حل شود. این مواد ممکن است به صورت جامد و مایع باشند که با کمک میکسر یا همزن با دور و توان مختلف در آب کاملا حل شده و محلول یک دست بدست می آید.
این بخش از دستگاه دارای اجزای دیگری از قبیل موتور، شفت، پروانه، گریبکس و کوپلینگ می باشد. معمولا در انتخاب جنس همزن و میکسر باید با توجه به نوع ماده تزریقی از متریال مناسب ضد خوردگی و زنگ زدگی استفاده گردد. همچنین جهت تنظیم دور میکسر از گیر بکس با توان های متفاوت استفاده می شود.
اتصالات پکیج تزریق مواد شیمیایی
جنس لوله و اتصالات ارتباطی مصرفی نیز می بایست با توجه به آب و هوای منطقه و مواد شیمیایی مورد استفاده از پلی اتیلن و یا استنلس استیل استفاده نمود. در پایپینگ و لوله کشی های داخلی و خارجی مخازن و پکیج های تزریق مواد شیمیایی آب سازه، توجه به این نکته بسیار ضروری می باشد. در قسمت های خورنده پکیج و در آب و هوای مرطوب، از پایپینگ استنلس استیل استفاده می شود.
شاسی استقرار پکیج تزریق مواد شیمیایی
به منظور ثابت نگه داشتن و قرار دادن اجزای پکیج از شاسی استقرار استفاده می شود. نکته حائز اهمیت در انتخاب شاسی نوع و جنس متریال شاسی استقرار می باشد که با توجه به شرایط محیط و سیال تزریقی می توان از کربن استیل با پوشش مناسب رنگ اپوکسی و یا فولاد ضد زنگ (ss316، ss304) استفاده نمود.
طراحی پکیج تزریق مواد شیمیایی
در طراحی پکیج تزریق مواد شیمیایی، می توان به منظور ذخیره سازی یا رقیق سازی محلول از یک یا چند مخزن استفاده شود. معمولا در پکیج های تک مخزنی آماده سازی محلول و تزریق از یک مخزن انجام می گیرد. در نوع دو مخزنی پس از آماده سازی سیال و رسوب انجام شده محلول به مخزن دوم انتقال یافته و عملیات تزریق از مخزن دوم صورت می گیرد. لازم است مخزن ذخیره مواد شیمیایی کاملا در برابر تماس با مواد اسیدی و غیره مقاوم بوده و به مرور در آن خوردگی و پوسیدگی ایجاد نگردد.
در صورت وجود محدودیت فضا مخزن می تواند هم به شکل افقی و هم به شکل عمودی طراحی شود. اما معمولا از مخزن عمودی برای پکیج تزریق مواد شیمیایی استفاده می شود. ابعاد مخزن بر اساس میزان نیاز تعیین می شود. مهندسین با توجه به حجم مورد نیاز برای تزریق ماده شیمایی در یک روز، مدت نگه داری از ماده شیمیایی، حجم ماده اولیه و میزان رقیق سازی به طراحی مخزن می پردازند. هم چنین محدودیت فضا در محل اجرای پروژه نیز می تواند به ناچار باعث تغییر در ساخت مخزن تزریق شده و ابعاد آن را تغییر دهد. ظرفیت مخزن آماده سازی محلول دز تزریق و مدت زمان ذخیره سازی تعیین می شود. معمولا در مصارف غذایی و بهداشتی از مخازن با استاندارد و گرید غذایی استفاده می شود.
مخزن سیستم تزریق می تواند به شکل استوانه ای یا مستطیلی، تک لایه یا چند لایه و عمودی یا افقی طراحی شوند. مخزن مکعبی و یا کتابی بیشتر برای محل هایی که دارای محدودیت فضا هستند استفاده می شود. به دلیل مواد بکار رفته بیشتر در این مخازن معکولا قیمت بالاتری از مخزن استوانه ای هم حجم خود دارند. مخزن استوانه ای رایج ترین مخزن در پکیج تزریق مواد شیمیایی می باشد. این مخازن هم رسوب زایی کم تری دارند و هم مقرون به صرفه می باشند.
جنس مخزن می تواند بسته به نوع محلول از جنس پلی اتیلن، استیل ضد زنگ یا فولادی با پوشش اپوکسی باشد. ماده شیمیایی مورد استفاده تعیین کننده اصلی جنس مخزن است. برای تزریق کلر از مخزن هایی با جنس پلی اتیلن استفاده می شود. اما در صورت وجود ماده شیمیایی با خاصیت خورندگی بالا باید از پلی اتیلن های تک لایه مخصوص نگهداری ماده شیمیایی استفاده کرد. همچنین برای تزریق آنتی اسکالانت می توان از مخزن با جنس استیل ضد زنگ و یا پلی اتیلن بهره برد.
ساخت پکیج تزریق مواد شیمیایی
پکیج تزریق مواد شیمیایی یکی از محصولات مهم و اصلی شرکت آب سازه می باشد. کارشناسان متخصص و مهندسین مجرب مکانیک و عمران فرایند این شرکت بصورت 24 ساعته، ارائه دهنده خدمات مهندسی، طراحی و ساخت در این زمینه می باشند.
گروه تخصصی و صنعتی مهندسی آب سازه به عنوان یکی از تولید کننده های اصلی انواع پکیج تزریق، ارائه دهنده خدمات تخصصی در این راستا شامل طراحی اولیه پکیج های تزریق مواد شیمیایی، انتخاب تجهیزات اساسی پکیج های تزریق مواد شیمیایی، تامین قطعات اصلی و جایگزینی قطعات معیوب پکیج های تزریق مواد شیمیایی، تولید و ساخت با امکان بازرسی در محل کارگاه پکیج های تزریق مواد شیمیایی و همچنین نصب و راه اندازی و عیب یابی سیستم پکیج تزریق مواد شیمیایی می باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با قیمت و انتخاب پکیج تزریق مواد شیمیایی مناسب می توانید با کارشناسان آب سازه تماس فرمایید تا از مشاوره رایگان بهره مند بشوید.
کاربرد پکیج تزریق مواد شیمیایی
در صنایع مختلف برای تنظیم سیستم دوزینگ مواد شیمیایی، از سیستم یا پکیج تزریق مواد شیمیایی استفاده می شود. از جمله کاربردهای پکیج تزریق مواد شیمیایی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- تنظیم و میکس مقدار کلر در تصفیه آب آشامیدنی
- استفاده در تصفیه پساب و فاضلاب برای حذف میکروارگانیسم ها، باکتری ها و جلبک ها
- استفاده از محلول ضد رسوب در سیستم های حرارتی مانند دیگ بخار، دی اریتور دیگ بخار، برج خنک کننده و … برای جلوگیری از خوردگی
- تنظیم و تزریق مواد منعقد کننده در سیستم های ته نشینی
- تزریق مواد ضدعفونی کننده و گندزدا در تصفیه فاضلاب
مزایای سیستم تزریق مواد شیمیایی آب سازه
- مخزن آماده سازی با گرید غذایی جهت تامین مواد اولیه تا 24 ساعت
- طراحی دقیق و علمی بر اساس نوع فرآیند
- میکسر دارای شافت و پروانه از جنس استنلس استیل دارای الکتروموتور ساخت اروپای غربی با توان و سرعت مناسب
- دوزینگ پمپ تزریق از برندهای معتبر اروپای غربی مانند: EMEC PROMINENT،ETATRON،INJECTA، SEKO و غیره
- سیستم سنجش Online مقدار محلول (ORP) و یا آنالایزر با قابلیت تنظیم مقدار تزریق به صورت اتوماتیک
- تابلو برق با قطعات ساخت اروپای غربی برند اشنایدر و یا برندهای مشابه
- شاسی استقرار از جنس کربن استیل با سه لایه پوشش رنگ اپوکسی و یا استنلس استیل 316
انواع پکیج تزریق مواد شیمیایی
از مهمترین مواد شیمیایی در پکیج های تزریق شامل موارد زیر می شود:
- مواد شیمیایی ضد خوردگی
- دمولسیفایر
- حذف کننده اکسیژن محلول
- بایوساید
- اسید و باز
- محلول ضد فوم
- مواد منعقد کننده
- انواع محلول کلر
- آنتی اسکالانت
مواد شیمیایی ضد خوردگی (Corrosion inhibitor)
مواد شیمیایی که به عنوان مهار کننده خوردگی یا کروژن اینهیبیتور (Corrosion inhibitor) استفاده می گردند می توانند با ماهیت مصنوعی و یا طبیعی باشند. این مواد دارای مکانیزم عملیاتی مثل ترکیبات آنودیک، کاتودیک، مخلوط آنودیک-کاتودیک و یا عملیات جذب می باشند.
پدیده خوردگی معمولا ماهیت الکتروشیمیایی دارد. در نتیجه به منظور مهار خوردگی باید واکنش های آندی و کاتدی فرایند خوردگی را متوقف نمود. مواد بازدارنده خوردگی ترکیبات شیمیایی هستند که با اضافه شدن به یک مایع یا گاز، می توانند خوردگی در ماده را کاهش دهد. این مواد شیمیایی، جذب سطح فلزات می شوند و یک لایه محافظ با اثر مهار کنندگی یا ترکیبی از یون های بازدارنده در سطح فلزی ایجاد می نمایند که در نهایت مانع از خوردگی می شود. در واقع مهارکننده یک لایه محافظت کننده اکسیدی از فلز پایه بر سطح ایجاد می کند.
دمولسیفایر (Demulsifier)
دمولسیفایرها برای شکستن امولسیون و جداسازی سریعتر و با راندمان بالاتر مواد امولسیون به کار می روند. از دمولسیفایر در صنایع بالادستی نفت و گاز برای جداسازی روغن از آب شور همراه نفت خام استفاده بیشمار می شود. انواع مختلف دمولسیفایرها در جداسازی روغن از آب شور در تصفیه سرچاهی کاربرد دارند.
دمولسیفایرهای آمینی، پلیمری، اسیدی و غیره از انواع مختلف امولسیفایرها هستند. این مورد استفاده برای شکستن امولسیون روغن در آب شور همراه نفت هستند. پکیج تزریق دمولسفایر، ماده شیمیایی مورد نیاز را با دبی مشخص و در فشار تعیین شده به محلول خام اولیه تزریق می کند.
بایوساید (Biocide)
بایوساید یک عامل بازدارنده است که از طریق شیمیایی یا بیولوژیکی از رشد و انتشار میکرو ارگانیسم مضر را جلوگیری می کند. مواد بایوساید نیز به عنوان عامل ضد رسوب و ضد عفونی کننده نه تنها در تصفیه آب صنعتی با عمر کوتاه ، بلکه به عنوان یک ضد عفونی کننده در استخرهای شنا استفاده می شود. با استفاده از پکیج تزریق بایوساید می توان میزان بایوساید را تنظیم و به صورت دوره ای تزریق کرد.
اسید و باز (Acid)
تنظیم PH یکی از نیازمندی های اصلی در فرایندهای شیمیایی است. تزریق اسید و باز متداول ترین روش برای تنظیم PH سیالات فرایندی است. اسید سولفوریک و کاستیک (سود سوز آور) نیز از پرکاربردترین اسیدها و بازهایی هستند که در صنایع مختلف برای تنظیم PH مورد استفاده قرار می گیرند. به طور معمول تزریق اسید یا باز تا رسیدن PH سیال فرایندی تا PH مورد نظر(Set point) انجام می شود. کنترل دقیق PH از طریق ارسال بازخورد اندازه گیری PH بعد از تزریق اسید یا باز به سیستم کنترل انجام می شود.
انواع محلول کلر (Chlorine solution)
کلر یکی از رایج ترین مواد گندزدا در صنعت تصفیه آب و فاضلاب می باشد. این ماده به دو صورت هیپو کلریت کلسیم (کلر پودری) و هیپو کلریت سدیم یا آب ژاول (کلر مایع) تزریق می گردد. کلر پودری ابتدا در مخزن آماده سازی در آب حل و در دوزهای مناسب تزریق می گردد. کلیه متریال مصرفی در ارتباط با کلر (به دلیل خورندگی شدید کلر) می بایست از مواد ضد خوردگی استفاده گردد. با استفاده از پکیج تزریق کلر یا دستگاه الکترولیز نمک طعام می توان نوع کلر مورد نظر را با استفاده از دوزینگ مناسب تزریق کرد.
مواد منعقد کننده ( Coagulant & Flocculant)
مواد شیمیای منعقد کننده در فرایندهای جداسازی کاربرد دارند. از جمله این مواد منعقد کننده می توان به ماده شیمایی پلی الکترولیت آنیونی و کاتیونی اشاره کرد. این مواد برای لخته سازی ذرات نامحلول با اندازه کوچک و جداسازی سریعتر آنها به کار می روند. کنترل دقیق غلظت ماده منعقد کننده در راندمان لخته سازی بسیار موثر است.
پکیج های تزریق مواد منعقد کننده جامد مجهز به مخزن آماده سازی و میکسر برای اختلاط و محلول سازی می باشند. معمولا فرایند انعقاد و لخته سازی به صورت متوالی پس از تزریق مواد منعقد کننده و لخته ساز در تانکهای مجزا انجام می شوند. زمان ماند عملیات انعقاد پایین و زمان ماند عملیات لخته سازی بالا است.
آنتی اسکالانت (Anti Scalant)
آنتی اسکالانت (Antiscalant) از مواد شیمیایی رسوب زدا در صنعت تصفیه آب و تصفیه فاضلاب است. اصلی ترین کاربرد آن در سیستم های تصفیه آب اسمز معکوس جهت پیشگیری از پوسته پوسته شدن غشای دستگاه RO است. آنتی اسکالانت در مرحله ی پیش تصفیه دستگاه تصفیه آب صنعتی نقش بسیار مهمی دارد. این محصولات سازگار با منعقد کننده های موجود در بازار هستند موجود که می توانند با آن ها استفاده شوند. با استفاده از پکیج تزریق آنتی اسکالانت می توان این مواد شیمیایی را به آب تزریق کرد.
محلول ضد فوم (Anti foaming agent)
ضد فوم بیشتر در فرایند تصفیه فاضلاب جهت جلوگیری از تولید بیش از حد کف در مخازن هوادهی استفاده می شوند. ضد کف،مواد شیمیایی هستند که برای پيشگيری از توليد و ساخت کف بکار می روند، همچنين کف های ايجاد شده را می شکنند. برای پيشگيری از توليد کف و تمايل به کف کردن به مدار بسته آمين در گردش مواد ضد کف تزريق می شود. گاهی برای واکنش به کف ايجاد شده اقدام به تزريق می گردد و سرانجام مواد ضد کف سرتاسر محلول پخش شده و در برج های احياء و تماس همراه محلول آمين می چرخد.
در بازار هزاران نوع ضد فوم مختلف موجود می باشد. البته هر مواد شیمیایی که اثرات بی ثبات کنندگی روی کف ايجاد کند ضد کف می باشد. کارايی آن بستگی به خواص شيميايی محلول، شرايط عملياتی و عوامل فعال در سطح که سبب کف می شود دارد.
حذف کننده اکسیژن محلول (Oxygen scavenger)
حذف کننده اکسیژن، ماده ای است که در آن یک یا چند ماده واکنش پذیر می توانند با اکسیژن ترکیب شوند و اکسیژن موجود را کاهش دهند یا به طور کامل از بین ببرند. یک نمونه از مواد اکسیژن زدا غیر آلی، سولفیت است، در حالی که نمونه هایی از پاک کننده های اکسیژن آلی شامل تانن، DEHA و کربوهیدرازید می باشند. یکی از کاربردهای این ماده شیمیایی استفاده در دی اریتور دیگ بخار می باشد.
جاذب های اکسیژن به بسته بندی محصور شده اضافه می شوند تا به حذف یا کاهش سطح اکسیژن در بسته کمک کنند. آن ها برای کمک به حفظ ایمنی محصول و افزایش ماندگاری استفاده می شوند. انواع زیادی جاذب اکسیژن برای پوشش طیف گسترده ای از کاربردها در دسترس است. اجزای یک جاذب اکسیژن با توجه به کاربرد مورد نظر، فعالیت آب محصول محفوظ و سایر عوامل متفاوت هستند. غالباً جاذب اکسیژن در یک کیسه یا بسته متخلخل محصور می شود اما می تواند بخشی از فیلم ها و ساختارهای بسته بندی باشد. برخی دیگر بخشی از ساختار پلیمری هستند. در واقع فرآیند اکسیژن زدایی با استفاده از ماده اکسیژن زدا صورت می گیرد.
قیمت پکیج تزریق مواد شیمیایی
با توجه به پارامترهایی مانند نوع ماده شیمیایی، جنس تجهیزات، برند پمپ تزریق، میزان تزریق و … می توان قیمت پکیج تزریق مواد شیمیایی را محاسبه کرد. استفاده از دو مخزن آماده سازی باعث افزایش هزینه ها می شود. هم چنین مخزن های استیل قیمت بالاتری نسبت به مخزن پلی اتیلنی دارند. ظرفیت مخزن در تعیین قیمت آن بسیار موثر است. چرا که با افزایش ظرفیت قیمت مخزن نیز افزایش می یابد.
سوالات متداول پکیج تزریق مواد شیمیایی
چه نکاتی لازم است که در خرید پکیج تزریق در نظر بگیرید؟
برای خرید پکیج تزریق مناسب، باید در نظر داشته باشید که جنس مخزن، پمپ و اتصالات دستگاه به حدی خوب باشد که هنگام برخورد با مواد شیمیایی در طولانی مدت، مورد سایش و خوردگی قرار نگیرد.
انتخاب دوزینگ پمپ پکیج تزریق ماده شیمیایی، بر چه مبنایی صورت می گیرد؟
بسته به نوع ماده، پمپها باید برمبنای حجم عبوری محلول (دبی) و فشار لازم برای تزریق انتخاب شوند.
قیمت پکیج تزریق چگونه محاسبه می شود؟
قیمت پکیج تزریق به پارامترهای زیادی بستگی دارد این پارامترها عبارتاند از: ظرفیت مخزن پکیج، اتوماتیک بودن و یا دستی بودن دوز پمپ پکیج، جنس پکیج، ماده و متریالی که در ساخت قطعات پکیج استفاده شده است، برند پمپ تزریق مواد،برند موتور میکسر پکیج، قدرت ، توان و برد میکسر و…. این موارد و البته نوع پکیج مورد نظر، قیمت پکیج تزریق مواد را بسیار متغیر می کنند.
2 پاسخ
سلام
این پکیج ها برای تزریق سدیم هگزا متا فسفات مناسبه؟
سلام مهدس نیازی عزیز
با تغییر و سفارشی سازی پکیج می توان هر نوع ماده شیمیایی را برای پکیج تزریق مواد شیمیایی استفاده کرد.
برای دریافت مشاوره در ارتباط با قیمت و خرید این محصول لطفا مشخصات محصول مد نظر را به شماره واتساپ 09196576008 ارسال بفرمایید. در اسرع وقت کارشناسان ما با شما تماس می گیرند.